Puntvlaggetje per stuk € 20,-
Deze vlaggetjes heb ik laten drukken voor de liefhebbers van Swin boten. Verkoop is tegen kostprijs.
TE KOOP puntvlaggetjes van Swinboten. Afmeting: 45x20 cm., 2 lagen stof (glans satijn) en 2 zijdig bedrukt.
PER STUK
€ 22,-
Op alle bovenstaande Swin spullen hanteer ik een kleine winst om zo alles voor u betaalbaar te houden ondanks de kleine oplagen. Met deze kleine winst hou ik deze website in de lucht en wat tekort komt betaal ik uit eigen zak, omdat ik het erg leuk vindt! Kortom het is geen winstgevend iets maar pure hobby en hoop op deze manier uw vaarplezier met uw Swin enigszins te verhogen. Met vriendelijke groet, Gerrit Feitsma.
 OP=OP
Helaas is de oplage laag, toch wou ik de kwaliteit hoog houden. Daarom zijn ze helaas niet echt goedkoop, maar erg mooi.
TE KOOP Stickers Swin Patio, Swin Comfort of Swin V24 set 2 stuks. Afmeting: Swin Patio: 25x4 cm. Swin Comfort: 32x4 cm. Kleur: zilver metailic met rood.
PER SET
€ 25,-
  Logo stickers van Patio en Comfort. OF
Puntvlaggetje Swin V-24 Afmeting: 40x30cm. met band, lus en touwtje. Zijn helaas iets duurder omdat ze per stuk gedrukt worden.
PER STUK
€ 27,-
Grote vlag Swin boten of Swin V-24. Afmeting: 100x60cm. Met band, lus en touwtje.
PER STUK
€ 37,-
Uw eigen bootnaam op een vlag? Of een grotere vlag? Een foto op een vlag? Of een mooi bordje? Er is erg veel mogelijk, neem even contact met mij op en ik vertel u de mogelijkheden en geef meteen aan wat de kosten zijn. De prijzen wil ik redelijk houden zodat het voor iedereen haalbaar is een persoonlijke vlag o.i.d. op de boot te zetten. Informatie: swinboten@uno-reclame.nl
DIVERSE SWIN SPULLEN TE KOOP!
Portokosten:
PER PAKKET
€ 4,50
Bij grotere pakketten verzendprijs in overleg
Met band, lus en touwtje.
TE KOOP
TE KOOP
Deze vlaggen worden op nylon gedrukt en blijven daardoor erg mooi 1 zijdig bedrukt met doorzicht.
1 zijdig bedrukt met doorzicht.
Op deze pagina kunt u uw Swin te koop aanbieden, u kunt ca. 10 foto’s plaatsen, een omschrijving en alle technische gegevens van uw schip. De kosten hiervoor zijn 50 euro voor 6 maanden. Een evt. vervolgplaatsing van 6 maanden kost 20 euro. Wij verzorgen hiervoor de plaatsing van de foto’s en maken voor u een mooie advertentie. De verkoop etc. regelt u zelf. Met dit geld kunnen wij deze website in de “lucht” houden. Heeft u vragen? Contact ons via: swinboten@uno-reclame.nl
UW SWIN HIER TE KOOP?
Bouwjaar 1972 - Afmetingen: Lengte 9.60, breedte 2.40, diepgang: 0.8, doorvaarhoogte 2.35 meter.
ADVERTENTIE:
Boot is voorzien van: - Boegschroef (24 volt). - Nieuwe Z-drive (2005) en nieuwe motor (Mitsubishi S4L2 42 PK 2015). - Aan boord 4 accu’s van 12 volt. Accu 1-2 paralel voor verlichting 12 volt, Accu 3 voor starten motor 12 volt, Accu 3 en 4 in serie 24 volt voor boegschroef (2021). - De boot heeft 2 zonnepanelen voor laden 12 volt accu’s. Aan boord: - Koud- en warm water, douche + toilet. - Ingerichte keuken met gaskooktoestel en ruime 90 ltr. koelkast met diepvriesvak. - Slaapplaats voor 4 personen. - Heteluchtverwarming met dieselolie in SB ruimte onder achterdek. Separaat staat: - Bestek, borden, glazen, pannen en andere huishoudelijke zaken. Besturingpaneel: - Meters voor diverse apparatuur. - Intercom naar het achterdek. - Marifoon en GPS onder de stuurplaats. - Vuilwatertank. - Besturing en toerental motor is mechanisch in te stellen. Tanks en stroom: - Dieselolie: 250 liter, meter op stuurstand. - Drinkwater: 450 liter. - Acculader en omvormer bij de accu’s. - Op stuurstand schakelpaneel voor verlichting, instrumenten, pompen etc. Heeft u belangstelling dan kunt u contact met mij opnemen en kunnen we samen naar de boot gaan voor een bezichtiging met uitleg over de boot. Ook is een proefvaart in overleg mogelijk.
STOOTWILLEN VAN TOUW, SWIN MERK STICKERS, BOOT NAAM STICKERS EN VLAGGEN MET SWIN BEELDMERK MAAR KAN OOK MET UW BOOTNAAM, ETC.
DIVERSE ACCESSOIRES VOOR UW SWIN:
Vraagprijs:
Contact gegevens eigenaar: E-mail: f.vergroesen@delta.nl Telefoon: 076-5421650 of: 06-44537377
19.000,-
Te Koop: Swin Patio